Orijentalni asortiman Almare postao je bogatiji za sedam mirisnih kreacija brenda Flavia Perfume koji sofisticiranost nota prenose kroz nesvakidašnje senzualno iskustvo. Ideja koja stoji iza Flavia parfema je pokretačka – svaka orijentalna aroma čini posebnu nit koja se prilagođava osećaju duha i ličnosti osobe koja je nosi i ohrabruje avanturistu u njemu ili njoj. 

Negde se među ovim nitima nazire duh jednog od najlepših kosmopolitskih gradova na svetu kakav je Dubai. Flavia će vas upoznati sa svakom mirisnom notom futurističkog grada koji se brzo razvija, ali ipak čuva vekovima staru arapsku kulturu. Ovo je vaša prilika da zakoračite u raskoš!

Predstavljamo vam mirisnu kompoziciju Belle, nežnu poput irisa, jasmina, cveta narandže, crne ribizle i kruške uz dozu zavodiljivosti kao što je vanila. Za dame čije je srce obavijeno romantikom, a svaki pokret savršeno senzualan, Cherry Lust će dodati dašak slatke višnje, badema, šljive i ruže. Za njega koji je strastven i odmeren, Koral će odgovoriti notama breskve, kruške i maline obavijene u belo cveće, mošus i vanilu. 

Kroz uniseks mirisne kreacije, arome koje ne poznaju niti prihvataju granice, vodiće Vanilla Tobacco, vreli začinski parfem sa duvanom, kakao prahom, vanilom i suvim voćem. Na sasvim drugačijem kraju mirisne lestvice nalazi se Kiss me, cvetni parfem jasmina, ruže, narcisa i tuberoze. Kreiran za poznavaoce egzotičnih kompozicija, Nouveau Ambre nosi najmisteriozniji sastojak u parfimeriji – drvo agar. Za sam kraj, Initial je tu da zaokruži priču o uniseks parfemima, u pitanju je miris u kom dominira OUD i drvenaste note.