Osnovan 1997. godine, Khadlaj Perfumes započeo je kao izuzetan brend sa jasnom svrhom – stvaranje mirisa koje ljudi širom sveta vole i cene. Osnivač brenda, gospodin Mohamed Ikbal Abdul Sattar veruje u upotrebu najfinijih sastojaka u parfimerstvu, koje zatim smešta u ekskluzivne bočice kako bi pružio iskustvo koje angažuje sva čula i pruža nesvakidašnji doživljaj. Njegova strast za stvaranjem parfema svetskog ranga može se osetiti u svakom Khadlaj parfemu.

Ovaj brend održava bogatu tradiciju arapskog parfimerstva koristeći čisto prirodne sastojke poput najkvalitetnije vrste ouda, ambera, ruže, indijskog jasmina…

Oud Noir je amber drvenasti miris za žene i muškarce. Gornje note su začinske, pomešane sa šafranom i malinom. Srednje note su tamjan, ruža i cipriol. Bazne note su pačuli, oud i amber.

Ombre Notes je osvežavajući miris za žene i muškarce. Gornje note su bergamot i mošus. Srednje note su geranijum, karamela i mošus. Bazne note su amber i kedar.

Rose Couture je cvetni miris za žene. Gornje note su osvežavajući bergamot, liči i kruška. Srednje note su turska ruža, agar drvo i tamjan. Bazne note su kedar, vanila i amber.

Sensuous Night je osvežavajući voćni miris. Gornje note su limun, ananas i zelena jabuka. Srednje note su crna ribizla, ruža i jasmin. Bazne note su kedar, pačuli, amber i vanila.

Maison Epoque Aristique je simfonija mirisa koja odaje počast eleganciji najuzbudljivijih epoha u istoriji. Gornje note su lavanda, kardamom i biber. Srednje note su kruška, cvet pomorandže i jasmin. Bazne note su amber, sandalovina i peruanski balzam.

Maison Flor Oud je cvetni miris za žene i muškarce. Gornje note su mandarina i ruža. Srednje note su mošus i geranijum. Bazne note su vanila, zrno tonke, drvo i amber.

Création De Rêve je miris za žene i muškarce. Lansiran je 2020. godine. Gornje note su biber i tamjan. Srednje note su ambroksan i vetiver. Bazne note su kedar, pačuli i gvajak drvo.

Maison L’or Noir je orijentalno-drvenasti miris za žene i muškarce. Gornje note su malina i ruža. Srednje note su tamjan i kleka. Bazne note su vanila, amber i oud.