Istorija Al Haramain brenda datira iz 1970. kada su osnivači brenda trgovali agarwood-om i oud-om. Težeći da razviju najfiniju umetnost parfema razvili su se u perfimerijsku kuću sa dve glavne kategorije: orijentalna i oksidentalna. Vođeni motivom da ‘’kvalitet govori sam za sebe’’, Al Haramain ukršta tradicionalnu tehniku i ekspertizu sa sofisticiranom tehnologijom kako bi svetu i potrošaču ponudio proizvode najvišeg kvaliteta.

Pozivamo vas da uronite u Al Haramain asortiman i iskusite lepotu orijentalnih mirisa.

L’Aventure  je chypre voćni miris za muškarce. L’Aventure je predstavljen 2016. Gornje note su limun, bergamot i elemi; srednje note su drvene note, jasmin i đurđevak; bazne note su mošus, pačuli i amber.

L’Aventure Femme  je cvetni voćni miris za žene. L’Aventure Femme je predstavljen 2017. Gornje note su ananas, crna ribizla, šumsko voće i bergamot; srednje note su kedar, bela frezija i ruža; bazne note su mošus, sandalovo drvo, amber i vanila.

L’Aventure Blanche  je cvetni miris za žene. L’Aventure Blanche je predstavljen 2017. Gornje note su bergamot, limun, lavanda i ruža; srednje note su crna ribizla, jasmin, đurđevak i koren irisa; bazne note su sandalovo drvo i amber.

Amber Oud Gold Edition  je amber gurmanski miris za žene i muškarce. Amber Oud Gold Edition je predstavljen 2018. Gornje note su bergamot i zelene note; srednje note su dinja, slatke note, ananas i amber; bazne note su mošus, vanila i drvene note.

Amber Oud Tobacco Edition  je amber začinski miris za žene i muškarce. Amber Oud Tobacco Edition je predstavljen 2019. Gornje note su list duvana, cimet, crni biber i đumbir; srednje note su vanila, karanfilić, zvezdani anis, kakao, zrna tonke i tamjan; bazne note su duvan, sušeno voće i drvene note.

Royal Musk  je miris za žene i muškarce. Ovo je novi parfem. Royal Musk je predstavljen 2021. Gornje note su biber, ylang-ylang i bergamot; srednje note su jasmin, koren irisa i đurđevak; bazne note su mošus i pčelini vosak.

Haramain Signature Blue  je amber fougere miris za muškarce. Ovo je novi parfem. Al Haramain Signature Blue je predstavljen 2020. Gornje note su limun, zeleno lišće, bergamot, grejpfrut i ljuta narandža; srednja nota je geranium; bazne note su vetiver, pačuli i kedar.

Belle je cvetni voćni gurmanski miris za žene. Gornje note su cvet crne ribizle, mandarina i grejpfrut; srednje note su dinja i kajsija; bazne note su slatke note, mošus i sandalovina.

Belle Rouge je amber cvetni miris za žene, lansiran 2020. godine.

Gornje note su limun, mandarina, narandža, grejpfrut i kruška; srednje note su lavanda, jasmin, ruža, breskva i crna ribizla; bazne note su vanila, zrna tonke, kedar, vetiver, sandalovina i mošus.