Lattafa je jedna od vodećih kompanija za proizvodnju parfema u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Kompanija Lattafa perfumes industries L.L.C posluje širom zemalja Golfskog zaliva i ostalih zemalja u okruženju.

Lattafa perfumes proizvodi sopstvene i prilagođene brendove parfema, dezodoransa, sprejeva za telo, kolonjske vode i čitav niz mirisa. Spajajući arome, proizvode parfeme koji ostavljaju nezaboravan i dugotrajan mirisni utisak. Njihov asortiman broji preko 106. visokokvalitetnih proizvoda. Najstarije izdanje je iz 2014. godine, a najnovije je iz 2022.

Ana Abiyedh  je miris za žene i muškarce. Gornje note su beli mošus i cypriol oil ili nagarmotha; srednje note su vanila, šafran i kardamon; bazne note su zrna tonke i drvo guaiac.

Blue Oud je amber drveni miris za žene i muškarce. Blue Oud je predstavljen 2018. Gornje note su crni biber, agar ili oud, jabuka i bergamot; srednje note su voćne note, mošus, šafran, jasmin i žalfija; osnovne note su ambergris, sandalovo drvo i drvo guaiac.

Opulent Oud  je amber miris za žene i muškarce. Opulent Oud je predstavljen 2018. Gornje note su šafran, сvetne note i citrusi; srednje note su agar ili oud, karamela i amber; bazne note su smole, vanila, drvene note, pačuli i mošus.

Qaa’ed  je amber miris za žene i muškarce. Qaa’ed je predstavljen 2018. Gornje note su cimet, kardamon i bergamot; srednje note su šafran, sandalovo drvo, kedar i karanfil; bazne note su vanila, agar ili oud, amber i koža.

Lattafa Yara je eterični i drveni miris koji se otvara energizirajućim mirisom sa notama ouda i mošusa. Parfem je za muškarce i žene i lansiran je 2020.

Lattafa Ajwad Edp prirodni slatki parfem u spreju pun aroma ambera, ruže i sandalovine. Blago slatkastog mirisa vanile, lepo karamelizovan, sa puno voća i kedrovine.

Fakhar Rose  je cvetni miris za žene. Fakhar Rose je predstavljen 2021. Gornje note su voćne note, nar, ljiljan i aldehidi; srednje note su tuberoza, jasmin, gardenija, ylang-ylang, orlovi nokti, ruža i božur; bazne note su vanila, ambroksan, beli mošus i sandalovo drvo.

Fakhar Lattafa  je drveni cvetni mošusni miris za žene i muškarce. Fakhar Lattafa je predstavljen 2015. Gornje note su breskva, kruška, jabuka, narandža i crna ribizla; srednje note su cvet narandže, jasmin sambac i ruža; bazne note su sandalovina, vanila, pačuli i mošus.

Ra’ed Luxe Gold je amber začinski miris za žene i muškarce. Ra’ed Luxe Gold je predstavljen 2019. Gornje note su kleka, ananas, ružičasti biber, lubenica, jasmin i cvet svile; srednje note su lavanda, biljne note, žalfija i cimet; bazne note su vanila, amber, led, vetiver, kesten, zrna tonke, mošus, sandalovo drvo i jagoda.

Parfem Ra’ed Silver Eau de Parfum  je orijentalni, začinski miris za žene i muškarce.Ra’ed počinje gornjim notama mandarine, citrusa i začina. Šafran, cimet i karanfilić daju prelepu pikantnost notama srca, dok amber dodaje toplinu i dubinu. Baza je predivno drvena sa Oudhom dopunjenim notama kože, ambra, vanile i mošusa.Ra’ed je izrazito elegantan parfem orijentalne privlačnosti koji je veoma pogodan za svaku priliku. Glavni akordi: voćni, topli začinski, mošusni, drveni, puderasti.

Bade’e Al Oud Oud for Glory  je amber drveni miris za žene i muškarce. Ovo je novi parfem. Bade’e Al Oud Oud for Glory je predstavljen 2020. Gornje note su šafran, muškatni orah i lavanda; srednje note su agar ili oud i pačuli; bazne note su agar ili oud, pačuli i mošus.

Asad amber miris za muškarce. Predstavljen je 2021. godine. Gornje note su crni biber, ananas i duvan; srednje note su pačuli, kafa i iris; bazne note su amber, vanila, benzoin, labdanum i suvo drvo.

Khamrah je aromatičan i začinski miris za žene i muškarce. Predstavljen je 2022. godine. Gornje note su bergamot, cimet i muskatni oraščić; srednje note su đurđevak, pralina, tuberoza i akor urme; bazne note su vanila, amber, zrna tonke, smirna, akigala drvo i nezoin.