Parfemska kuća Afnan ili Afnan Perfumes je za kratko vreme od osnivanja postala vredna pažnje. Osnovana 2007. godine u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, svoje poslovanje je tokom svega nekoliko godina proširila na više od 30 zemalja širom sveta i neki mirisi se već nalaze na listama najprodavanijih orijentalnih parfema. 

Afnan je brend koji svojim dizajnom mirisom nudi jedinstveno iskustvo svakom kupcu. Dominantne mirisne note su začinjenje i izrazite uz savršenu dozu voća i delikatnog cveća.

Supremacy Silver je drvenasti i cvetni miris za muškarce. Predstavljen je 2017. godine. Gornje note su jabuka, bergamot i hrastova mahovina; srednje note su ananas, pačuli i jasmin; bazne note su mošus, amber i breza.

Supremacy Purple je amber miris za žene. Predstavljan je 2017. godine. Gornje note su narandža, bergamot i breskva; srednje note su slatki amber i beli mošus; bazne note su kruška, mošus i vanila.

Supremacy In Oud je aromatičan i začinski miris za muškarce i žene. Predstavljen je 2021. godine. Gornje note su šafran, lavanda i muskatni oraščić; srednje note su agar drvo i slatki začini; bazne note su mošus i pačuli.

Supremacy Not Only Intense je amber začinski miris za muškarce. Predstavljen je 2021. godine. Gornje note su bergamot, jabuka i crna ribizla; srednje note su lavanda, pačuli i hrastova mahovina; bazne note su šafran, mošus i amber.

9PM je amber vanila miris za muškarce. Predstavljen je 2020. godine. Gornje note su bergamot, jabuka, cimet i lavanda; srednje note su đurđevak i cvet narandže; bazne note su amber, pačuli, vanila i zrna tonke.

Mirsaal With Love je drvenasti i aromatičan miris za žene. Predstavljen je 2020. godine. Gornje note su šafran, jasmin i karamela; srednje note su drvo, oud i amber; bazne note su ćilibar, kedar i mošus.

Turathi Blue je aromatičan i citrusni miris za muškarce. Predstavljen je 2021. godine. Gornje note su bergamot i mandarina; srednje note su amber i drvo; bazne note su mošus, pačuli i sveži začini.

Pure Musk je kombinacija cvetnog, drvenastog i mošusnog mirisa za žene i muškarce. Predstavljen je 2022. godine. Gornje note su cvetni mošus i beli mošus; srednje note čini mošus; bazne note čini slatki mošus.