Ajmal ima tradiciju staru preko 7 decenija stvaralačkih uspomena. „Miris je sve što je potrebno da se putuje kroz vreme, takva je veza između sećanja i mirisa“ smatrao je osnivač brenda, Hadži Ajmal Ali.

Ništa ne otključava staro sećanje bolje od mirisa, bilo da je to sećanje na izgubljenu ljubav ili na dragog prijatelja. Ajmal oživljava uspomene kroz svoje mirise.

Osnovan od strane Hadži Ajmala Alija početkom 1950-ih, u Indiji, Ajmal perfumes je iz skromne trgovačke kuće prerastao u regionalno korporativno telo. Danas je ovaj porodični posao, iz Dubaija, Ujedinjenih Arapskih Emirata, vođen  strašću druge i treće generacije Ajmalsa, od kojih svaki igra ključnu ulogu u razvoju brenda.

Ajmal portfolio obuhvata preko 300 najfinijih i najzanimljivijih mirisa. Brend ima razvijeno snažno maloprodajno prisustvo sa preko 240 izložbenih prostora ‘crafting memories’ širom sveta. Prisutan i na međunarodnom planu, trenutno izvozi našu izuzetnu paletu proizvoda u 45 zemalja širom sveta, a takođe je ekskluzivno prisutan na duti free lokacijama.

Brend sa bogatim nasleđem stečenim kroz više od 7 decenija iskustva i znanja u umetnosti parfimerije, Ajmal perfumes je zauzeo nišu za sebe u industriji parfema. Poznati su i kao inovator u pravljenju parfema i pionir u parfemskim proizvodima za globalnu klijentelu.

Evoke gold for him  je drveni aromatični miris za muškarce. Evoke gold for him je predstavljen 2018. Gornje note su neroli i biber; srednje note su koren irisa, amber i geranium; bazne note su kedar i pačuli.

Aristocrat  je drveni cvetni mošusni miris za muškarce. Aristocrat je predstavljen 2017. Gornje note su lubenica, lajm i bergamot; srednje note su mošus, ljiljan i jasmin; bazne note su agar ili oud, mošus, pačuli, kedar i amber.

Ambre pimente je miris kreiran i za muškarce ali i za žene. Njegova kompozicija daruje začinsko-drveno-amberaste nijanse, a ističe akorde ambera i začina, pomešane sa kedrom, guaiac drvetom i senzualnim mošusom. Miris je dostupan u bočici od 100ml edp.

Amaze for women  je cvetni voćni miris za žene. Amaze for women je predstavljen 2021. Gornje note su cvet narandže, bergamot i mandarina; srednje note su ruža, breskva i fruit tea; bazne note su mošus i zrna tonke.

Aristocrat for her  je cvetni drveni mošusni miris za žene. Aristocrat for her je predstavljen 2018. Gornje note su kadifa, narandža i bergamot; srednje note su šećer, šafran i jasmin; bazne note su mošus, amber i mahovina.

Kuro je aromatičan i začinski miris za muškarce. Predstavljen je 2018. godine. Mirisne note su kombinacija ambergrisa, bibera, lavande, bergamota, pačulija, vetivera i geranijuma.

Sacrifice for Her, brenda Ajmal je cvetni miris za žene. Lansiran je 2007. godine. Gornje note su jasmin i vodenaste note. Srednje note su vanila i cvet pomorandže. Bazne note su ambergris i mošus.

Ajmal Amaze for Him je aromatični i voćni miris za muškarce. Lansiran je 2021. godine. Gornje note su bergamot, limeta, jabuka i kadifa. Srednje note su jasmin i iris. Bazne note su pačuli, koža, mošus i hrastova mahovina.