Armaf je brend koji predstavlja kolekciju stila, okrepljujućih i inspirativnih mirisa za modernog muškarca kao i kolekciju glamuroznih, prefinjenih i neodoljivih dizajnerskih parfema za svaku ženu.

Vrhunskog kvaliteta, prefinjenog luksuza i jedinstvenog pakovanja koji su odraz klase, stila i elegancije, parfemi, svaki za sebe, nudi različit karakter koji odgovara svakom pojedincu.

Armaf je imaginacija prevedena u stvarnost.

On je suština stila i zadovoljstva, inovacije i prefinjenosti.

Odyssey Homme White Edition je amber miris za muškarce. Gornje note su ružičasti biber, grejpfrut i juzu; srednje note su morske koje prati list ljubičice; bazne note su amberwood, amber i guaiac drvo.

Tag-Him  je drveni začinski miris za muškarce. Gornje note su grejpfrut, limun, ružičasti biber i bergamot; srednje note su đumbir, nana, muškatni orah i lavanda; bazne note su vetiver, sandalovo drvo, pačuli i kedar.

Tres Jour  je cvetni drveni mošusni miris za žene. Gornje note su zeleni čaj, limun i neroli; srednje note su belo cveće, jasmin i tuberoza; bazne note su mošus, kedar, vanila i pačuli.

Tres Nuit  je aromatični začinski miris za muškarce. Gornje note su verbena, iris i limun; srednje note su lavanda, ljubičica i aromatizovani začini; bazne note su ambergris i sandalovo drvo.

Club De Nuit

Club De Nuit je vrlo opojan i nežan ženski miris sa sjajnom svežinom citrusnih akorda koji se kombinuju sa cvetno-voćnim notama ruže, jasmina i ličija. Gornje note su Bergamot, grejpfrut, breskva, pomorandža; srednje note geranijum, jasmin, liči i ruža; bazne note su sastavljene od vetivera, pačulija i mošusa.

Club De Nuit Intense

Club De Nuit Intense je neverovatno moćan, odvažan i misteriozan ženski miris. Gornje note su ruža, šafran i geranijum; srednje note su muškatni orah, biber, ljubičica i kim; bazne note su pačuli, vanila, agar ili oud i amber.

Club De Nuit Milestone

Club De Nuit Milestone je drvenasti, cvetni, mošusni miris za žene. Gornje note su morske, crveno voće i bergamot; srednje note su jjubičica, belo drveće i sandalovina; bazne note su ambroksan, mošus i vetiver.

Club de Nuit Man

Club de Nuit Man je drvenasti, začinski miris za muškarce. Gornje note su mandarina, nana i grejpfrut; srednje note su cimet, karanfilić, đumbir i biber; bazne note su amber, aromatični začini, koža, pačuli i drvenaste note.

Club de Nuit Intense Man

Club de Nuit Intense Man je dugotrajan drvenasti, začinski miris za muškarce, predstavljen 2015. godine.  Gornje note su limun, crna ribizla, jabuka, bergamot i ananas; srednje note su ruža, jasmin i breza, bazu čine vanila, mošus, ambergris i pačuli.

The Pride of Armaf Pour Femme je amber cvetni miris za žene. Gornje note su cvet narandže, jasmin i mandarina; srednje note su badem i kava, kafa, kahva; bazne note su mahune kakao, mahune tonke i pačuli.

The Pride of Armaf Pour Homme je amber začinski miris za muškarce.  Gornje note su bergamot, verbena i limun; srednje note su muškatni orah, cimet i mahovina; bazne note su zrna tonke, vanila i sandalovo drvo.

Odyssey Homme je miris za muškarce. Gornje note su vanila i amber; srednje note su orijentalne i začinske prožete irisom; bazne note su kožne i jasmin.

Club de Nuit Blue Iconic je aromatični i citrusni miris za muškarce. Predstavljen je 2022. godine. Gornje note su grejpfrut, limun, nana, ružičasti biber i korijander; srednje note su đumbir, muskatni oraščić, dinja i jasmin; bazne note su amber, kedar, sandalovina, pačuli, drvo,  labdanum i tamjan.

Club de Nuit Sillage je kombinacija cvetnog, drvenastog i mošusnog mirisa za žene i muškarce. Predstavljen je 2020. godine. Gornje note su bergamot, limun, đumbir, list ljubičice i crna ribizla; srednje note su jasmin, iris i ruža; bazne note su sandalovina, kedar, mošus i ambroksan.

Club de Nuit Untold je amber, drvenasti i začinski miris za žene i muškarce. Predstavljen je 2022. godine. Gornje note su šafran i jasmin; srednje note su ambergris i amber; bazne note su smola jele i kedar.

Club de Nuit Urban Man je drvenasti i začinski miris za muškarce. Predstavljen je 2017. godine. Gornje note su grejpfrut, bergamot, nana i kardamom; srednje note su đumbir, muskatni orah, kedar, drvo i lavanda; bazne note su sandalovina, vetiver, hrastova mahovina i pačuli.

Club de Nuit White Imperiale je cvetni miris za žene. Predstavljen je 2022. godine. Gornje note su bergamot, muskatni oraščić i liči; srednje note su turska ruža, božur, mošus i vanila; bazne note su kašmeran, kedar, tamjan i vetiver.

Tag Her je amber cvetni miris za žene. Gornje note su bergamot, ružičasti biber i neroli; srednje note su jasmin, cvet narandže, ruža, iris i cvet orlovi nokti; bazne note su mošus, vanila, karamela i labdanum.