Brend Flavia odlikuje neverovatni talenat i pronicljivost kada je kreiranje parfema u pitanju. Neuhvatljive arome prošlosti i sadašnjosti svojim akordima oduševljavaju i pružaju izuzetno sensualno iskustvo. Mirisi zadržavaju moć sofisticiranosti i preslikavaju jedinstvenu priču na svaki karakter.

 

Brend sa ponosom ističe da je deo kompanije Sterling Parfums, kuće koja važi za jednu od najvećih i vodećih parfemskih kompanije na Bliskom istoku i svoje proizvode distribuira u više od 95 zemalja širom sveta.

Cherry Lust je intenzivno sladak uniseks miris. Gornje note su višnja i gorki badem; srednje note su šljiva, turska ruža, jasmin i karanfilić; bazne note su zrna tonke, vanila, sandalovina, pačuli i vetiver.

Vanilla & Tobacco je vreli drvenasti uniseks miris. Kroz gornje note se ističe duvan; srednje note su zrno kakaa, vanila i zrna tonke; bazne note su suvo voće.

Koral je aromatični uniseks miris. Gornje note su breskva, kruška i malina; srednje note su beli cvvet i đurđevak; bazne note su sandalovina, mošus, pačuli i vanila.

Kiss Me for Women je cvetni ženski miris. Gornje note su ruža i jasmin; srednje note su narcis i tuberoza; bazne note su amber, kedar i drvenasti akordi.

Nouveau Ambre je amber uniseks miris. Kroz gornje note se ističe mandarina; srednje note su pačuli i oud; bazne note su amber i drvenasti akordi.

Belle je blistavi i sladak ženski miris. Gornje note su crna ribizla i kruška; srednje note su iris, jasmin i cvet pomorandže; bazne note su vanila, pačuli i zrna tonke.

Initial je začinski uniseks miris. Gornje note su šafran, lavanda i muskatni oraščić; kroz srednje note se ističe oud; bazne note su pačuli i mošus.

Blackart Rouge Intense je amber drvenasti miris za žene i muškarce. Predstavljen je 2023. godine. Gornje note su voćne uz šafran i jasmin; srednje note su amber i ambergris; bazne note su gurmanske uz kedar i smolu jele.

L’impression je aromatični i citrusni miris za žene i muškarce. Predstavljen je 2023. godine. Gornje note su bergamot, đumbir i grejpfrut; srednje note su ruzmarin, amber, vodenaste note i žalfija; bazne note su amber, ambroksid i labdanum.

Rose&Oud je amber drvenasti miris za žene i muškarce. Predstavljen je 2023. godine. Gornje note su malina i dunja; srednje note su ruža, oud i cvet; bazne note su drvenaste uz amber i sandalovinu.