Rasasi je jedan od najpoznatijih orijentalnih brendova sa izuzetno raznolikim asortimanom. Osnovan 1979. godine u Dubaiju, broji preko 160 objekata. U svojoj pomido imaju preko 400 proizvoda. Poznati su po dugoj tradiciji od preko 40 godina proizvodnje, pakovanja i distribuciji parfema u preko 60 zemalja. Njihova misija je da globalno budu prepoznati kao lideri u lifestyle segmentu. U okviru brenda razvili su dve kategorije parfema:

Orijentalna- istočnjački, arapski, tradicionalni parfemi

Oksidentalna – zapadnjački, moderni, evropski parfemi

Somow Al Rasasi Ma’ali Oudh Moattar je intenzivan miris za žene i muškarce. Gornje note su ruža i lavanda; srednje note su tuberoza i svet narandže; bazne note su amber, oud i tamjan.

La Yuqawam Femme  je amber miris za žene. La Yuqawam Femme je predstavljen 2012. Gornje note su tamjan, bergamot i limun; srednje note su cimet, ylang-ylang i ružičasti biber; bazne note su sandalovo drvo, mleko i mošus.

Junoon Satin je amber cvetni miris za žene.

Junoon Satin  je amber cvetni miris za muškarce.

Somow Al Rasasi Wajaha Oudh Moattar je bogat miris za žene i muškarce. Gornje note čini elemi esencija ruže; srednje note su gurjun balsam, kašmeran i ciparsko ulje ili nagarmotha; bazne note su sandalovina, mošus, sivi amber i guaiac drvo.

Qasamat Mohraf Oud Moattar  je miris za žene i muškarce. Ovo je novi parfem. Qasamat Mohraf Oud Moattar je predstavljen 2020. Gornje note su malina, limun i bergamot; srednje note su ruža, geranium, belo cveće, jasmin i đurđevak; bazne note su agar ili oud, amber, vanila, sandalovo drvo, drvo guaiac, pačuli i mošus.

Qasamat Rasana  je amber miris za žene i muškarce. Qasamat Rasana je predstavljen 2020. Gornje note su jabuka, bergamot i limun; srednje note su cypriol oil ili nagarmotha, koža i sandalovo drvo; bazne note su mošus, kedar, amber i agar ili oud.

Sotoor Raa’ je miris za žene i muškarce. Sotoor Raa’ je lansiran 2017. Gornje note su limun i bergamot; srednje note su jasmin, muškatni oraščić i đurđevak; bazne note su mošus i pačuli.

Sotoor Waaw  je drveni miris za žene i muškarce. Sotoor Waaw je predstavljen 2017. Gornje note su kardamon, cimet, orah, šafran i biber; srednje note su gurjan balsam i lavanda; bazne note su sandalovo drvo, amber, drvo guaiac, kedar i vetiver.

Qasamat Bareeq je aromatičan i voćni miris za žene i muškarce. Predstavljen je 2021. godine. Gornje note su bergamot, jabuka, narandža, zelena jabuka, cvet kadife i artemizija; srednje note su jasmin, ljubičica, karanfilić, šafran, kamilica, ruža i karamela; bazne note su pačuli, vetiver, kedar, amber, mošus, mahovina, benzoin i akord kože