Parfemska kuća Nabeel uživa u svojoj dugoj istoriji poslovanja. Osnovana 1969. godine, vodi se tradicionalnim vrednostima biznisa i parfimerije bez ikakvih kompromisa u pogledu kvaliteta proizvoda. Ovakva misija uspela je da rangira mirise na svetsku platformu upoznajući kupce sa najlepšim orijentalnim aromama Jemena i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Vodeći se krilaticom “Budi odvažan, budi prvi, budi drugačiji”, Nabeel je kompanija i porodica kojoj je važno upravo ono što se krije i u samom nazivu brenda – plemenitost.

Acqua di Nabeel je cvetni i drvenasti miris za žene. Predstavljen je 2022. godine. Gornje note su sveže, tamjan, cimet, kardamom, bergamot, limun, grejpfrut, anis, šljiva, breskva, ananas, crne ribizla i morske note; srednje note su kokos, iris, ruža, jasmin, đurđevak, neroli i heliotrop; bazne note su kedar, oud, amber, mošus, vetiver, vanila i koža.

Al Bashiq je kožasti miris za žene i muškarce. Predstavljen je 2022. godine. Gornje note su koža, tamjan, kardamom, čempres, bor, gorki badem, voće, lavanda, grejpfrut, artemizija, cimet, šafran, bergamot, jabuka i muskatni oraščić; srednje note su kedar, smirna, kašmeran, jasmin, agar drvo, geranijum, labdanum; bazne note su amber, pačuli, duvan, vanila, oud, mošus, pačuli, sandalovina, šafran, zrna tonke, benzoin i gajak.

Maghateer je amber drvenasti miris za žene i muškarce. Predstavljen je 2022. godine. Gornje note su ruža, ružičasti biber, cimet, bugarska ruža, turska ruža, bergamot, slatka narandža, začini, belo cveće, voće, kardamom, muskatni oraščić, kafa i kandirano voće; srednje note su oud, sandalovina, koža, zrna vanile, pačuli, vetiver, benzoin, korijander, đumbir, karanfilić, geranijum i ylang-ylang; bazne note su gajak, benzoin, vanila, labdanum, karamela, tamjan, ćilibar, mahovina, mošus, hrastova mahovina i agar drvo.

Raunaq je drvenasti i mošusni miris za žene. Predstavljen je 2022. godine. Gornje note su narandža, šafran, ruža, duvan, šljiva i jagoda; srednje note su eukaliptus, ylang-ylang, magnolija, jasmin i đurđevak; bazne note su sandalovina, amber, mošus, pačuli, hrastova mahovina, vanila, kedar i beli mošus.