Iz Ujedinjenih Arapskih Emirata kao deo kompanije Emper dolazi brend Le Chameau – brend koji kroz paletu mirisa akcenat stavlja na individualnost, ali i značajno više od toga. Birajući isključivo najfinije mirisne note, Le Chameau nastoji da predstavi suštinu arapske kulture. U zapanjujućim bočicama nalazi se glamurozna suština: intenzivna senzualna aroma, intrigantan stav i luksuz. Parfemi ispunjeni neočekivanim kontrastima savršen su spoj istočnjačke tradicije i moderne parfimerije.

Arabia Woman je intenzivan senzualan

miris za žene koje uživaju u orijentalnim akordima. Gornje note su cvetne i voćne; srednje note su malina, vanilla i sandalovina; bazne note su amber, mošus i hrastova mahovina.

Arabia Madame Pour Femme je moderan vanvremenski ženski parfem. Gornje note su limun, pomorandža i bergamot; srednje note su jasmin, ruža i pačuli; bazne note su vanila i vetiver.

Arabia Explorer Pour Homme je jedinstveni muški miris. Gornje note su bergamot, ružičasti biber, zelena jabuka, ananas i crna ribizla; srednje note su jasmin, pačuli i koža; bazne note su amber, hrastova mahovina i beli mošus.

Arabia Black Aromato je bogati prefinjeni uniseks miris. Gornje note su kanabis i zeleni tonovi; srednje note su smola, duvan, kafa i drvenaste note; bazne note su oud i tamjan.

Arabia Orchid Pour Femme je bogati aromatični miris za žene. Gornje note su šljiva i tartufi; srednje note su crna orhideja, rum i ilang-ilang; kroz bazne note se ističe pačuli.

Burj Dubai je uniseks miris koji predstavlja srce i dušu grada Dubaija. Gornje note su breskva i trešnjin cvet; kroz srednje note se ističe ananas; bazne note su mošus i pačuli.

Clio Touch Leather je senzualni uniseks miris baziran na oudu i mešavini nota kože. Gornje note su malina i šafran; kroz srednje note se ističe jasmin; bazne note su koža, beli mošus i amber.

Espada Intense je jedinstveni uniseks miris. Gornje note su šafran, jasmin i pomorandža; kroz srednje note se ističe karamela; bazne note su beli ćilibar i hrastova mahovina.

Espada Malaki je aromatični uniseks miris u kojem dominira oud. Gornje note su jasmin i šafran; kroz srednje note se ističe amberwood; bazne note su smola i kedar.

Espada Azul Pour Homme EDT je moćni začinski muški miris. Gornje note su limun, pomorandža i grejpfrut; srednje note su nana, ružičasti biber i muskatni oraščić; bazne note su sandalovina, pačuli, tamjan i ulje labdanuma.

Genesis Thurath je uniseks parfem predstavljan kroz čudesan miris. Gornje note su breskva i cvet jabuke; kroz središnje note se ističe cvet ananasa; bazne note su divlja ruža, mošus i pačuli.

Good Time in Paris Pour Femme je ženski miris čiste radosti i strasti. Gornje note su limun sa Amalfija i ružičasti biber; srednje note su jabuka, ruža i malina; bazne note su drvo jabuke, mošus i kedar iz Virdžinije.