Brend inspirisan orijentalnim nasleđem, Al Fares, nudi vrhunske mirise na bazi tamjana, ouda, ruže, mošusa, sandalovine i ambera. Mešavine koje se prožimaju kroz paletu parfema izrazito su slatke, drvenaste i sveže; intenzivne i zavodljive. Pod okriljem kompanije Emper, brend se istakao kao proizvođač finih tradicionalnih arapskih i orijentalnih parfema. 

 

Sa nepogrešivim osećajem za kombinovanje sastojaka, Al Fares je postao sinonim za senzualnost i smelost. Aromatični zemljani tonovi sa toplim pandanima i često cvetnim dodirom daju osećaj kontrole i slobode. 

Malikat Al Sohra je aromatični uniseks miris. Gornje note su zeleni tonovi, karanfilić i tuberoza; srednje note su jasmin i vodenasti akordi; bazne note su mošus i amber.

Musk Al Ghazal je elegantni uniseks miris. Gornje note su mandarina, grejpfrut, jabuka i zeleni tonovi; srednje note su jasmin, ruža i karanfil; kroz bazne note se ističe mošus.

Musk Al Sohra uniseks mošusni miris. Gornje note su ruža, limun i liči; srednje note su ruža, benzoin i vanila u prahu; bazne note su amber, mošus i vanila.

Oud Dinar je aromatični uniseks miris. Gornje note su cimet, šafran i ananas; srednje note su ruža, jasmin i ulje labdanuma; bazne note su amber, pačuli i vanila.

Ser Al Ameera je elegantni uniseks miris. Gornje note su bergamot, mandarina i ananas; srednje note su jasmin i zumbul; bazne note su amber, mošus, pačuli i vanila.

Seufi je snažan uniseks miris. Gornje note su nana, timijan, ruzmarin i bergamot; srednje note su ruža, pačuli i guaiac wood; bazne note su sandalovina, mošus, koža i kedar.

Malika je uniseks miris, fuzija cvetnih i drvenastih nota. Gornje note su šafran i jasmin; kroz srednje note se ističe amberwood; bazne note su jelova smola i kedar.

Musk Abiyedh je slatki i drvenasti uniseks miris. Gornje note su limun, pomorandža i bergamot; kroz srednje note se ističu voćni tonovi; bazne note su amber, beli mošus i vanila sa Madagaskara.

Oud Wood je aromatičan uniseks miris. Gornje note su agarwood i koža; srednje note su citrusi i tamjan; bazne note su cimet, mošus i amber.

Wurud Dhahab je uniseks mošusni miris. Gornje note su ruža i agarwood; kroz srednje note se ističe pačuli, dok se kroz bazne note jasno ističe vanila.